Skip to main content
About the Project

Εμπνευσμένοι από την εποχή της ποτό απαγόρευσης

Εμπνευσμένο από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, το project αυτό έρχεται να αναβιώσει τα χρόνια εκείνα μέσα από το retro, βιομηχανικό ύφος του προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα αισθητικής και λειτουργικότητας.

Η ονομασία του, bootlegger, απόρροια εκείνης της εποχής, αναφερόταν ακριβώς στην πρακτική παράνομης μεταφοράς αλκοόλ προς πώληση μέσα σε μπότες.

Η Ιστορία

Το κίνημα της ποτοαπαγόρευσης ξεκίνησε το 1920 έως το 1933 στις ΗΠΑ, όταν κηρύχθηκε παράνομη η παρασκευή, διακίνηση και πώληση αλκοολούχων ποτών. Η ιδέα της ποτοαπαγόρευσης είχε ήδη ξεκινήσει από το 1850 με πρώτη πολιτεία το Κάνσας. Με την έναρξη όμως του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου πολλοί Αμερικανοί θεώρησαν την χρήση δημητριάκων για παραγωγή αλκοολούχων ποτών μη πατριωτική εν μέσω πολέμου με αποτέλεσμα να ψηφιστεί πιο εύκολα ο νόμος της ποτοαπαγόρευσης.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η μαύρη αγορά είχε ανθίσει με οργανωμένες συμμορίες να ευημερούν και να κερδίζουν πολιτική επιρροή, ενώ τα παράνομα αποστακτήρια και τα παράνομα μπαρ άνοιγαν το ένα μετά το άλλο. Η αύξηση της εγκληματικότητας και της διαφθοράς έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην άρση της ποτοαπαγόρευσης το 1933. Η δεκαετία αυτή ονομάστηκε ώς το κίνημα της ποτοαπαγόρευσης και γράφτηκε μια ολόκληρη ιστορία στην Αμερικάνικη κοινωνία του Α Παγκοσμίου Πολέμου.

 

2000+

Ετικέτες Ποτού

2500+

Ετικέτες Κρασιού

300

Ετικέτες Μπύρας

100+

Διαφορετικά είδη ξηρού καρπού και delicatessen
  • Φυσικό Κατάστημα

  • Υλικά υψηλής ποιότητας

  • Σεμινάρια κρασιού

  • Σεμινάρια ποτοποιίας

  • Μοναδικές υπηρεσίες Catering

Ο Χώρος μας

Ένας χώρος διαμορφωμένος με αγάπη

Με σημείο αναφοράς την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, διαμορφώσαμε ένα σύγχρονο και μοντέρνο χώρο, με λεπτομέρειες που παραπέμπουν στην Αμερική του 1920. Βασικό κριτήριο είναι η άνεση η εργονομία και η λειτουργικότητα ώστε η επίσκεψη στον χώρο μας να είναι απολαυστική τόσο στο κατάστημα όσο στον χώρο των σεμιναρίων και του lab.

Services

Υπηρεσίες και Προϊόντα Λιανικής & βασισμένα στις ανάγκες σας

Παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προϊόντα, με βάση τις δικές σας ανάγκες. Θα βρείτε επιμορφωτικά σεμινάρια υψηλού επιπέδου, εξειδικευμένα  στον απαιτητικό κλάδο της ποτοποιΐας, με εκπαίδευση βασισμένη στις πολυετείς γνώσεις μας. Θα γνωρίσετε τους εξειδικευμένους bartenders μας και όλες τις υπηρεσίες catering που παρέχουμε.

Λιανικό Εμπόριο

Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας. Δίνουμε πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα στην σωστή και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Προνομιακή κάρτα μελών

Με την κάρτα club για τα μέλη κερδίζετε bonus με κάθε αγορά και ειδικές παροχές σεμιναρίων. Ενώ ενημερώνεστε πάντα πρώτοι για προσφορές και νέα σεμινάρια μέσω.

Πληθώρα προϊόντων

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, διαλεγμένων με προσοχή και εξαιρετικής ποιότητας.

Consulting

Για επιχειρήσεις εστίασης

Παρέχουμε σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας συμβουλευτική ειδικά σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη για επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης.

Ολοκληρωμένα πακέτα

Ολοκληρωμένα πακέτα συμβουλευτικής για επιχειρήσεις. Παρέχουμε συμβουλές και καθοδήγηση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και αναγκών καλύπτοντας την κάθε ανάγκη σας.

Εξειδικευμένα πακέτα

Εξειδικευμένα πακέτα συμβουλευτικής για επιχειρήσεις. Παρέχουμε στοχευμένες συμβουλές και εξειδικευμένη καθοδήγηση για συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρισης σας.

Διαρκής υποστήριξη

Είμαστε εδώ για τους συνεργάτες μας, να στηρίξουμε νέες ιδέες και να προωθήσουμε τη δουλεία τους σε ένα πελατολόγιο σταθερό και διαρκώς αναπτυσσόμενο. structure stradegy profitability management

The Lab

Ποιοτικές πρώτες ύλες

Διαλεγμένες πρώτες ύλες για τη δημιουργία μοναδικών ποτών, χυμών, σιροπιών και αναψυκτικών δικής μας παραγωγής

Πρωτότυπες δημιουργίες

Στο εργαστήριο μας παράγονται μικρές αλλά μοναδικές ποσότητες smoothies με superfoods καθώς επίσης και πρωτότυπες γρανίτες σε γεύσεις ξεχωριστές!

Προετοιμασία καταστημάτων

Αναλαμβάνουμε σε συνεργασία με επαγγελματίες του κλάδου την ολοκληρωμένη προετοιμασία καταστημάτων με στόχο ένα άριστο αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Εξειδικευμένα προϊόντα

Βαθιά γνώση του κλάδου, από την απόσταξη μέχρι την δημιουργία μοναδικών cocktail με εξαιρειτκή παρουσίαση.

Σεμινάρια

Εξειδικευμένα σεμινάρια ποτού

Γευσιγνωσία σε κλασικά και σπάνια αποστάγματα, food pairing και stuff seminars στον κλάδο. Μέσα από τα σεμινάρια θα μάθετε νέες δημιουργίες ποτών και cocktail με μοναδικά υλικά!

Σεμινάρια καφέ

Μέσω των σεμιναρίων καφέ και σοκολάτας, θα μάθετε όλα τα είδη καφέ, γευσιγνωσία, καθώς επίσης και μοναδικές δημιουργίες cocktail με καφέ, τη χρήση διαφόρων σιροπιών στον καφέ.

Σεμινάρια μπύρας και κρασιού

Γευσιγνωσία σε Ελληνικές και ξένες ποικιλίες κρασίων. Γνωριμία με την ζυθοποιία και τις διάφορες ποικιλίες μπύρας, food pairing ανάλογα με την ποικιλία και coctails κρασιού και μπύρας.

Σεμινάρια ξηρών καρπών

Γνωρίστε τις νέες τάσεις στους ξηρούς καρπούς και το κατάλληλο ταίριασμα με το εκάστοτε cocktail, ποτό και κρασί. Ταιριάστε το ποτό με τους σωστούς ξηρούς καρπούς και σοκολάτα για gourme γεύσεις.

Bar Catering

Wedding bar catering

Bar catering για εκδηλώσεις γάμου! Διαλέξτε ανάμεσα στα διαφορετικά μεταφερόμενα bar μας, αυτό που ταιριάζει στο στιλ σας.

Πρωτότυπα μεταφερόμενα bar

Μεταφερόμενα bar ανάλογα με το eventς και το budget σας. Ξεκινώντας από καρότσι ή στατικό μπαρ, άμαξα, trailer και ape bar για μικρού και μεσαίου μεγέθους εκδηλώσεις, καλύπτουμε ανάγκες εκδηλώσεων μεγάλων, έως συναυλίες με τροχόσπιτο bar ή container bar – resto.

Business bar catering and P.R. events

Υπηρεσίες Catering για επαγγελματικά και P.R. events με μενού προσαρμοσμένα στο ύφος της εκδήλωσης.

Private and open parties

Κάντε το πάρτι των ονείρων σας πραγματικότητα και αφήστε την επιμέλεια του bar catering στα έμπειρα χέρια μας!